• head_banner_01
  • head_banner_01

 

Relevansen mellom LED-skjermens varmespredning og LED-brikkeledninger av gull eller kobber

 

Har du hørt om det gamle ordtaket "du får bare det du betaler for".

Hva med «du kan ikke lage en silkepung av øret til en purke»?

Dette er ikke en blogg om ye ole engelske eller lokale fraser, men den ene tingen du vanligvis kan "ta til banken" (beklager) er at du vanligvis bare får det du betaler for - og LED-skjermer er ikke annerledes.

 

gulltråd led-skjerm

 

En SMD (Surface Mounted Design) inneholder 3 RGB LED (rød, blå, grønn) innenfor den enkle hvite firkantede LED-en du ser.

(Visste du at når du setter på alle tre RGB samtidig, kan du se rødt, blått og grønt på nært hold, men så snart du går tilbake blir de samme lysdiodene en enkelt hvit farge?)

For å gi deg en oversikt over hele LED-en, ta en titt på kjøleribben (basen) med "flip-brikken" inne i epoksylinsen, og koblet sammen med gull- (eller kobbertråd) under.

 

 kobbertråd gulltråd led display

 

DIP LED-skjerm er den individuelle LED-en som du ser gruppert sammen separat på utsiden som separate farger - så du vil se en (eller to) rød, en blå og en grønn, gruppert sammen og alle 3 opererer sammen innenfor (f.eks.) det 10 mm mellomrom, for å produsere fargeelementet som kreves for den delen av bildet.

 

 Gulltråd LED display fabrikk

 

Gold Wire LED-skjerm vs kobbertråd LED-skjerm:

 

  • Fysisk eiendom

Den viktigste og mest fordelaktige egenskapen til engulltråd LED-skjermer at dens fysiske egenskap er svært stabil.

Som et resultat kan gulltrådskjermen enkelt gi deg en kvalitetsytelse, selv i tøffe miljøer.

Hvor på den annen side, en kobbertrådbinding i en LED-skjerm kan oksideres lettere utendørs enn gulltrådene, spesielt i utendørs miljø med høy lysstyrke, forskjell i temperatur mellom dag og natt og varmeutslipp.

Dette gjør dem mindre holdbare og stabile for utendørs bruk, sammenlignet med gulltrådskjermene.

 

  • LED-brikkestørrelser

De gulltråd innkapslede lampene i enSMD eller DIP LED-skjermhar en større LED-brikkestørrelse sammenlignet med en kobbertrådinnkapslet lampe.

Nå lar denne større brikken LED-lampen vise høy lysstyrke samtidig som den bruker mindre strøm.

Bortsett fra det gir denne store gull-LED-brikken også skjermen en bedre spisespredning.

Som et resultat, jo bedre varmeavledning av en LED-lampe sikrer at LED-skjermen fungerer som et mer holdbart og langsiktig elektrisk apparat.

 

  • Lampebraketter

Ulik bruk av lampebraketter i bådegulltråd LED-skjermogkobbertråd LED-skjermer også forskjellige.

Siden en gulltrådinnkapslet LED-skjerm bruker en kobberlampebrakett i skjermvisningen, bidrar det til å gi skjermen en bedre varmeavledning.

Kobbertråder er imidlertid innkapslet med jernbraketter, som gjør den mindre effektiv med tanke på varmeavledning.

I tillegg tjener kobberbraketter også i holdbarhet, da de ikke lett vil møte rustproblemer.

 

  • LED Display Pris

Til slutt, og viktigst, agulltråd LED-skjermer dyrere når det gjelder en kobbertråd LED, og ​​jerntråd LED viser den billigste, men du vet kvaliteten.

Hvor mye penger du kan investere i en LED-skjerm er hovedaspektet som bestemmer hvilke kvaliteter og hvor effektiv en LED-ytelse du vil bruke, så hvis du planlegger å få noe fantastisk, må du også legge inn et utrolig beløp .

 

YONWAYTECH som en profesjonell LED-skjermprodusent, vi anbefaler vår klient å bruke kobbertråd-led-skjerm for innendørs eller utendørs utleiedisplay, vi kan bruke kobber-lederramme for LED-skjermen.Sammenlignet med den vanlige blyramme av stål, kan kobber oppnå en bedre ytelse som i varmespredningen.

LED-brikker med gulltråd konfigurert med LED-skjerm i kobberramme, anbefalt for utendørsreklamebruk, spesielt høy lysstyrke ≥10 000 nits/kvm.

 

 

Som konklusjon fra alt ovenfor gir gull større pålitelighet (og lengre varig ytelse) fordi det ikke oksiderer like lett som kobber, og leder bedre.

Den eneste grunnen til at kobber brukes er på grunn av at prisen er vesentlig billigere enn gulltråd, men ytelsen er ikke dårlig for innendørs bruk.

Men dessverre er det fortsatt noen som holder seg til den lavere prisen LED-skjermen, kanskje du vil vende mot LED-skjermen med jerntråd.

Hvis du ønsker å kjøpe en billigere og billigere LED-skjerm, vil du finne at jerntråd vil være innenfor din prisklasse, men ikke bli overrasket over at du begynner å få ytelsesproblemer i løpet av kort tid, da du vil bli overrasket over å vite "du bare få det du betaler for».

Hvis du ønsker å lære mer om din LED-displayvirksomhet, ikke nøl med å kontakte oss.

 

 

 

 


Innleggstid: Apr-08-2021