• head_banner_01
  • head_banner_01

Hva kan energibesparende LED-skjerm gjøre for din digitale reklamebedrift?

 

Energibesparende LED-skjerm, også kalt Common Anode Led-skjerm.

LED-brikkesettet har to terminaler, en anode og en katode, og hver fullfarge-LED består av tre LED-brikkesett.(rød, grønn og blå).

I tradisjonelle Common Anode-design er terminalene til alle 3 (røde, grønne og blå) LED-ene koblet sammen og en ekstern ballastmotstand er lagt til i serie med den røde LED-en for å opprettholde en konstant spenning og utjevne spenningsfallet over alle tre LED-ene.

 

Yonwaytech felles anode LED-skjerm

 

Dette reduserer deretter tilgjengelig plass for LED-ene, noe som gjør det vanskeligere å oppnå fine piksler, samtidig som det er en ekstra varmekilde og akselererer aldringsprosessen og reduserer levetiden.

 

 

LED energibesparende skjerm tar i bruk en laveffekts fullfarge LED-skjermsystemdesign.

Det er en systemintegrasjonsapplikasjon som integrerer ulike moderne ingeniørteknologier som datateknologi, elektronisk teknologi, optisk teknologi, elektrisk teknologi og strukturell teknologi.

I Common Cathode-teknologien leveres separate, dedikerte strømforsyningsspenninger til de røde, grønne og blå LED-ene, noe som gjør at strømmen til den røde LED-en kan kontrolleres separat og eliminerer behovet for en ballastmotstand.

 

Stor, lang avspillingstid og strømforbruket er en nøkkelindikator for kundenes bekymring for LED-skjermerEn virkelig energieffektiv skjerm er ikke bare avhengig av en viss maskinvare- eller programvareteknologisk forbedring av skjermen, men også resultatet av teknologisk innovasjon i den totale løsningen.

 

Yonwaytech felles katode LED-skjerm

 

Energibesparende LED-reklameskjermer, utendørs P4MM, P5.926MM, P6.67MM, P8MM, P10MM, etter år med forskning og utvikling og moden eksperimentell sammenligning, energibesparelser på mer enn 40% sammenlignet med tradisjonelle LED-skjermer.

 

Yonwaytech energisparende LED-skjerm

 

Å redusere energiforbruket på skjermen er en viktig utviklingsretning for LED-skjermteknologi.

LED energibesparende skjermer tar i bruk de nyeste designkonseptene, tar hensyn til faktorer som kostnader, og har designet lavt strømforbruk for LED-skjermer fra følgende aspekter:

 

A: De røde, grønne og blå lysenedrives av 3,8V og byttestrømforsyningseffektiviteten er over 85 %.

 

B: Bruker avansert energisparende IC, ekstremt lav kanaldreiespenning, VDS = 0,2V, noe som reduserer spenningsverdien til LED-drivkretsen betydelig.

 

C: Bruken av store chip lampeperler 1 ganger lysere enn vanlige LED lampeperler, slik at under de samme lysstyrkekravene krever LED mindre kjørestrøm, det vil si at strømforbruket reduseres.

 

D: Det intelligente kontrollsystemetuavhengig utviklet kan automatisk justere lysstyrken på den store LED-skjermen i henhold til lysstyrken i det ytre miljøet, for å verken sløse med strøm eller forårsake lysforurensning.

 

E: Energisparende LED-skjermer, basert på konvensjonelle LED-skjermer, har systematisk oppgradert skjermeffekten og energiforbruksytelsen, slik at brukseffekten for LED-skjermen og det omfattende energiforbruket har nådd bransjeledende nivåer.

 

Yonwaytech LED-display for utendørsreklame

 

Annonseeiere foretrekker LED-skjermer med god energieffektivitet.

Med den vanlige katode LED-skjermteknologien, reduserte LED-skjermens overflatetemperatur 12,4 grader.

I dette tilfellet kan det hjelpe mye for fargeensartethet og lang levetid for LED-skjermer.

De mest direkte fordelene av LED energisparende skjermer bør være annonseeiere av utendørs reklame, ikke bare en lengre brukstid, men også strømsparing når den i lang tid ledet videovegg skinner.

 

Ta kontakt med YONWAYTECH for en systematisk energibesparende LED-displayløsning.

 

 

 


Innleggstid: Mar-11-2021